Velkommen til klubben på Ådalens Privatskole

Velkommen til klubben på Ådalens Privatskole

Klubben har base i P-huset og vi har to store dejlige rum, samt musiklokalerne, som ligger i samme bygning. Vi har åbent fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 12:45 - 16:00 og klubbørnene er altid velkomne i SFO’en på alle skolefridage.   

Vi benytter forsat Tabulex, som I kender fra SFO’en. På Tabulex, står børnene selv for ind- og afkrydsning og det er også på Tabulex at I udfylder jeres feriemeldinger og stam oplysninger, så vi kan ringe til jer hvis det bliver nødvendigt.   

Jeres børn vil automatisk blive overflyttet til klubben den 1. juni og det betyder, udover at betalingen ændrer sig, at børnene bliver mere selvstændige. 

I skal ikke længere informere personalet om hvornår jeres børn går hjem, dette bestemmer de selv (selvfølgelig sammen med jer). 

Vi har ikke tilsynspligt på jeres børn, som vi havde det i SFO’en, så vi kontakter jer ikke hvis børnene ikke kommer i klub og I behøver heller ikke meddele, når de går med andre børn hjem eller har fri i hverdagene. Børnene skal selv sørge for at gå til deres fritidsaktiviteter eller gå hjem på de tidspunkter, som I aftaler. Dette betyder, at børnene må bruge deres telefoner når I skal i kontakt med hinanden, de skal dog ligge i tasken når de er i klubben.    

Klubaften:

Hver måned laver klubben et aften arrangement, hvor børnene spiser sammen og laver en aktivitet. Tilmeldingen til klubaften foregår på Intra under blanketter. Det er vigtigt at melde fra, hvis jeres barn bliver syg eller på anden vis er forhindret i at deltage. Vi ser gerne at man tilmelder sit barn mindst to dage inden vores klubaften, da vi skal handle ind til mad.      

Aktivitetsplan:

Hver måned laver vi en aktivitetsplan, så både børn og forældre kan se, hvad der sker i klubben. Den vil blive hængt op i klubben og ydermere blive sendt ud til jer via Intra.  Vi håber på at I vil tale med jeres børn om de forskellige aktiviteter og støtte op om deltagelse.  

Vi sender desuden også nyhedsbreve ud, dette bliver delt med jer ca. 1 gang i kvartalet. Her vil vi skrive om, hvad der rør sig i øjeblikket og om information om kommende arrangementer.

Du kan læse mere om åbningstider og lukkedage HER.