Finland med 8.A

Så er 8.A på udvekslingsrejse til Finland. Det bliver spændende at se og opleve den finske kultur og deres skolevæsen. Alle er glade og spændte.
Den første indholdsrige dag er slut i Finland. Vi var på saukkola skole til introduktion til skolen og et spændende undervisningsforløb som hed “amazing race”. Herefter foregik resten af dagen ved Rausjarvi sø. Mad over bål, kano ture, badetur, sauna og klatrebane.
På dag 2 har vi været på skolen med kunst tema om diversitet. Finske og danske elever har arbejder godt sammen og skabt flotte produkter
På dag 3 var dagens program undervisning sammen med vores finske værter. Der blev undervist i engelsk, håndarbejde, matematik og madkundskab. Endnu en spændende dag er ovre og vores elever er hjemme hos deres værtsfamilier.
På dag 4 var 8.A på en heldagsudflugt til Helsinki. Vi startede med et besøg i Tytyri Minen. Herefter var vi på besøg i en Moske i Helsinki, for at tale om diversitet. Efter lidt rundtur i Helsinki sluttede dagen i Linnanmaki (Tivoli) En lang dejlig dag er slut.
Sidste dag i Finland var forbi og alle er nu hjemme igen. Det har været en fantastisk tur. den sidste dag var der tid til et sidste projekt og så var der hjemrejse. Tak til alle vores finske venner og tak til alle I skønne elever fra Ådalens Privatskole.