Nyheder fra skolenKære forældre og elever 

Så er sommerferien slut og det nye skoleår 2020/2021 starter. Jeg håber, at I alle har haft en god og afslappende ferie. Det bliver et helt specielt skoleår i år grundet vores fysiske rammers ændring. Vi har gennem hele ferien arbejdet med at blive færdig med den nye bygning og få fjernet de 5 gamle bygninger. Det er lykkedes, og vi er helt klar til at modtage eleverne på torsdag d 13 august. 1.-9. kl. møder kl. 8.30 foran den nye bygning. 0.kl. mødes kl. 9.30 foran G-bygningen (SFO).  

Vi vil holde en speciel første skoledag, da vi indvier vores nye bygning ved at klippe en snor, der traditionen tro markerer ibrugtagningen af en ny bygning.  

Vi er stadig påvirket af COVID 19. Det betyder, at I forældre ikke må gå ind i bygningerne og skal forlade skolens område efter, at I har afleveret jeres barn. Der vil være et lille førsteskoledag-arrangement for 0.klassesforældre og børn udenfor, inden børnene går ind i klasserne.  Som forældre er det en god ide at afsætte 30-45 minutter til dette. Det havde været planen, at I forældre skulle være kommet til en rundvisning i den nye bygning. Det kan vi ikke gennemføre torsdag og vil udsætte dette til generalforsamlingen den 2. sep. Der vil komme en særskilt indbydelse til generalforsamlingen. Vi er rigtig ærgerlige over, at vi ikke kan holde en indvielsesfest for at fejre den nye bygning, men det må vi gøre senere. Vi tager samme forholdsregler for COVID 19, som før ferien. Det betyder, at eleverne kommer til skole og går alene ind i bygningen, vasker hænder og sætter sig på sin plads. Det betyder også, at eleverne bliver delt op i årgange med specielle områder til frikvarters aktiviteter. Det samme gælder i SFO og klub. Vi holder afstand. Der vaskes hænder og sprittes af, hver gang eleverne og personalet går ud og ind af en bygning/et rum.   

De nært forestående forældremøder vil også blive påvirket af COVID 19. Kravene kommer til at betyde, at der kun må deltage en forælder pr. barn på skolen. Eventuelle specifikke regler/krav for den enkelte årgang vil komme fra klassens lærere.  

Jeg har tidligere skrevet ud om de nye lærere, der er blevet ansat, og som er startet 1. august. Det drejer sig om Kathrine til 1.a, Hassan 1.b, Mai til 8.kl. og endelig Sisse i et barselsvikariat for Julie Helander i 3.b. Vi byder alle velkommen og glæder os til samarbejdet.  

I vores nye bygning vil der ikke være adgang med udendørs fodtøj. Man må gå med indesko, i strømper eller barfodet. Foran hver klasse er der garderober, hvor 6.-9. klasseeleverne kan stille deres udendørs fodtøj. Dette gør forhåbentligt, at vi alle bliver ved med at have en dejlig, ny bygning hvor man kan færdes, arbejde og holde pauser i rene omgivelser. 

Der er fokus på implementeringen af vores nye værdigrundlag i dette skoleår. Værdigrundlaget er resultatet af sidste skoleårs fælles arbejde mellem forældre, elever og personale. Selve udformningen og de enkelte indsatsområder, vil I forældre høre meget mere om gennem skoleåret.   

Med ønsket om et rigtigt godt skoleår, Henrik Langer Carlsen