Nyhedsbrev vinterferie 2020Kære forældre og elever. 

Tid er en forunderlig størrelse. Skoleåret er nu så fremskredet, at der er vinterferie. Vejret indikerer bestemt ikke vinter, men nok mere efterår. Vi kan jo håbe på, at der falder lidt sne i næste uge, sådan at børnene kan komme til at lege med sne.

Vi glædes alle dagligt over at se vores nye bygning tage mere og mere form. Sidste onsdag havde vi rejsegilde, hvor vi takkede de forskellige håndværkere, arkitekter og vores entreprenører for deres foreløbige gode arbejde. Børnene var på rundtur i bygningen og fik efterfølgende pølsehorn og juice. Bygningen forventes at være helt lukket i løbet af den kommende uge. Når bygningen er blevet lukket, kan vi få tørret den, hvilket betyder, at vi kan starte etableringen af den indvendige del.

I sidste uge havde hele skolen teknologiuge. Der blev arbejdet med mange forskellige facetter i IT- teknologien. I indskolingen arbejdede de bl.a. med kodning og robotter. På mellemtrinnet arbejdede de bl.a. med WeVideo, Bookcreator og Microbits. I udskolingen så de bl.a. på Excel, robotter, sensorer og Geocatching. En god uge med tid til fordybelse i de valgte områder, som vil komme eleverne til gode i resten af skoletiden.

Det teoretiske og praktiske arbejde med vores nye værdigrundlag er færdigt, så nu starter arbejdet med at realisere og efterleve vores fælles værdier. Som bekendt tager vi afsæt i en familieopgave, som alle familier skal arbejde med. Dette bliver vores grundlag for arbejdet med værdierne på skolen. Det bliver interessant at følge tegnene på, at vi lykkes med at efterleve vores værdier.

I dag har vi haft en dejlig og farvestrålende formiddag i 0.-3. kl. Vi havde besøg af drager, klovne, prinsesser, gangstere, ninjaer og mange andre. Vi har nemlig holdt fastelavnsfest og slået katten af tønden. Der blev heppet og grinet, indtil kattekonger- og -dronninger var fundet

Rigtig god vinterferie til jer alle

Mvh. Henrik Langer Carlsen